trebag

Trebag Hungary Agropoly

20 középiskolás részére tartottunk ConnAct önismereti csapatépítő játékot és párhuzamosan 7 tanárnak mini tréninget egy kis játékbemutatóval fűszerezve a Trebag Hungary meghívására. A vállalkozói készségekről szóló délelőtti elméleti részt nagyszerűen kiegészítette a 2 órás játékblokkunk, ahol a részvevők “élesben” gyakorolhatták, mennyire vállalkozó szelleműek egy-egy feladat kapcsán.

csapatépítés

Budapest Happiness Week 2016

A ConnAct új csapatépítő és szervezetfejlesztő eszköze a mai napon debütált a MagNet Közösségi házban! A Budapesti Boldogság Hét keretein belül megrendezett workshopunkon együtt fejlődtünk az élet különböző színterein: kommunikáció, emberi kapcsolatok, munka-magánélet egyensúly, önmegvalósítás. Hétfőn az óriás társasunkat kipróbáló csaknem 40 ember boldogabban ment munkába!

MPT

MPT Nagygyűlés 2016

A Magyar Pszichológiai Társaság 25. jubileumi Nagygyűlésén mint kiállító és mint önkéntesek vettünk részt a ConnAct színeiben. A 3 nap alatt a Mi kell a jó csapathoz kérdésre kerestük a választ.
Bizalom, együttműködés, alkalmazkodás, megértés, szeretet, elfogadás, közös cél, dinamika… jobbnál jobb fogalmak, melyek igazán csapattá formálják a tagokat.

jdh4

JDH Alapítvány Edukátorképzés

Március utolsó hétvégéjén lehetőségünk volt egy diabetesz edukátorképző tréningen is együtt játszani a tábor résztvevőivel. Az élet különböző területeiről érkeztek, de 2 dolog közös volt bennük: valamilyen formában dolguk van a diabetesszel és szeretnek játszani!

KAPSZLI 2016

KAPSZLI 2016

Örömmel fogadtuk a meghívást Magyarország legnagyobb ingyenes pszichológiai rendezvényére a Károlin. 3 nap önfeledt játék, fantasztikus kapcsolódások és nagy találkozások.

Károli Pszichológiai Szakmai Napok

Közzétette: ConnAct – Kapcsolódj – 2016. március 21.